Brf Lorensberg 57.1 - logga mobil

Om denna sidan

ER nya hemsida och portal för Fastigheten Lorensberg 57:1 är nu publicerad!
Varmt välkommen till grunden till en plattform som ska fungera som en självklar plats för information berörande Lorensberg 57:1. Denna plats kommer också - så småningom representera ett ansikte utåt i den digitala världen.

Mitt namn är Philip Arnell och det är jag som har gjort er hemsida. Jag är uppvuxen  i detta fantastiska hus på Kristinelundsgatan 9 och är son till Bo Arnell. Jag har studerat fosiler i trappuppgångarna, letat efter löngångar på vinden  (det finns inga) - och cyklat runt runt runt på innergården som barn (låter inte så stimulernade, men jag visste inget annat).

Jag har tidigare hjälpt er antal gånger att lägga in dokument på er gamla hemsida lorensberg.org då tekniken var uråldrad. Samtidigt har jag förespråkat att det finns enklare sätt att komunicera digitalt idag. Så tillslut när jag vid middag i mitt gamla bardomshem hörde Elisabet Wistrand - Min fars härliga fru - säga att man skulle titta på en annan lösning för hemsidan, så såg jag min chans. Min chans att betala tillbaka för alla stunder och minnen jag haft i detta fantastiska hus. Min chans att förvalta husets fantastiska anor och stämningar och skapa en något representativt för "mitt hem" som speglar husets karraktär, digitalt.
Tack för att jag fick den äran!

Arbetet med hemsidan har gått långsamt då annat tyvärr dykt upp på agendan som jag blev tvungen att prioritera, men det gläder mig att ni nu har en plattform att utgå ifrån.

Hemsidan är fortfarande under bearbetning och det kommer den alltid vara, då meningen är att den skall utvecklas kontinueligt och vara en plats för intern och extern kommunikation. Min syn på fastigheten är att det är den vackraste, och mest atraktiva i Göteborg. Så, så ska även er hemsida vara.

DAGENS struktur för hemsidan är hämtad från tidigare hemsida Lorensberg.org, men med vissa modifieringar.

FRAMTIDENS struktur Hemsidan kommer att bli mer överskådlig framöver med tydligare strukturer och ett mer stimulerande sätt navigera och hämta information.

Jag bifogar en "site map" inom kort för den aktuella hemsidan.
En "Site map" är en hemsidekarta för att lättare få översigt över hemsidans uppbyggnad och struktur. Jag bifogar så småningom även en site map för hur jag tänker mig att hemsidans struktur ser ut i framtiden.

Jag kommer behöva er hjälp med enkla uppgifter, men återkommer om det framöver.

Jag åtar mig här - utan någons önskan eller tillåtelse - att även skapa en grafisk profil för Lorensberg 57:1. Den ska ta tillvara på husets histora, men med ett modernt uttryck.

Allt blir bra!

Allt gott
Vänliga hälsningar
Philip Arnell

Etiketter: ny hemsida

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

-

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln